Assortiment

Daglenzen

Daglenzen zijn comfortabele zachte contactlenzen die u iedere dag vervangt. Daglenzen behoeven geen onderhoud, zijn altijd hygiënisch schoon en ze zitten comfortabel op uw oog. Daarnaast hebben daglenzen een goede prijs en hoeft u niet meer bang te zijn om de contactlenzen te verliezen. Hieronder treft u ons assortiment daglenzen aan.

 

Ons assortiment daglenzen vindt u hier.

 

 

Weeklenzen

Weeklenzen zijn zachte contactlenzen die gedurende één of twee weken al dan niet continu gedragen worden. Weeklenzen zijn comfortabel in gebruik en voor een goede prijs te verkrijgen. Wel is het nodig om uw weeklenzen goed te onderhouden met de beschikbare lenzenvloeistoffen.

 

Ons assortiment weeklenzen vindt u hier

 

 

Maandlenzen

Maandlenzen zijn zachte contactlenzen die u iedere maand vervangt. U dient maandlenzen iedere avond uit te doen en te reinigen en onderhouden met lenzenvloeistof. Daarnaast worden maandlenzen vaak als comfortabele lenzen ervaren. Maandlenzen zijn er in torische, multifocale, gekleurde en sferische variant.

 

Ons assortiment maandlenzen vindt u hier.

 

 

Torische lenzen

Torische lenzen, ook wel cylindrische lenzen genoemd, compenseren uw astigmatisme of cylinder(afwijking). Naast de gewone sterkte, hebben deze contactlenzen een extra cylindersterkte waar u rekening mee dient te houden. Torische contactlenzen bieden het comfort en de hygiëne van normale lenzen, maar zijn tegelijkertijd geschikt voor mensen met een cylinder. Torische lenzen zijn er in maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse varianten te vinden.

 

Ons assortiment torische lenzen vindt u hier.

 

 

Multifocale lenzen

Multifocale (en bifocale) lenzen corrigeren zowel uw bijziendheid of verziendheid als uw ouderdomsverziendheid. Met deze multifocale contactlenzen kunt u dus zowel dichtbij (bij het lezen van een boek) als veraf (bij het autorijden) goed zien. Dit maakt deze varifocale lenzen geschikt voor bijvoorbeeld mensen die niet willen wisselen tussen lenzen en een leesbril. Multifocale contactlenzen hebben vaak extra sterktes en een breed bereik aan addities. 

 

Ons assortiment multifocale lenzen vindt u hier.

 

 

Silicon Hydrogel lenzen

De Silicon Hydrogel lenzen zijn een nieuw type zachte lenzen, die veel meer zuurstof doorlaten naar het oog dan normale contactlenzen doen. Dit komt door de samenstelling van de lens. In de praktijk betekent dit dat Silicone Hydrogel lenzen langer meegaan en dat u veel minder last zult hebben van droge ogen. Daarnaast is de kans op infecties een stuk kleiner met deze contactlenzen.

 

Ons assortiment Silicon Hydrogel lenzen vindt u hier.

 

 

Kleurlenzen

Kleurlenzen veranderen de kleur van je ogen en zijn er zowel op sterkte als zonder sterkte! Altijd al eens die trendsetter willen zijn? Laat met kleurlenzen je blauwe ogen meer schitteren of probeer eens een compleet andere kleur. Lees aandachtig de beschrijving per lens om te zien hoe de kleur van je ogen zal veranderen. Kleurlenzen zijn er in verschillende kleuren waaronder: Aqua, Violet, Groen, Bruin, Grijs, Indigo en Blauw.

 

Ons assortiment aan kleurlenzen vindt u hier.