Varilux Center

 

U kiest voor Varilux®, u kiest voor de zekerheid van een expert, u kiest voor ons!

 

Het Varilux Center is een plaats waar het accent ligt op de vakkundigheid van de opticien en diens ervaring met persoonlijke analyse, advies en montage gekoppeld aan Varilux brillenglazen. De nadruk wordt gelegd op voorstelling van de glazen en de technische aspecten van het beroep van de opticien. Varilux onderscheidt zich door expertise!

 

Daar komt bij dat wie Varilux brillenglazen aanschaft bij een Varilux Center, kan rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van zijn of haar behoeften en geniet van een breed servicepakket. Alle Essilor brillenglazen dragen het CE-label, waarmee ze volledig voldoen aan de Europese CE normen. Door het aankopen van Varilux® brillenglazen verkrijgt u de Varilux® Negenproef, het uitgebreide dienstencharter van uw Varilux® Center.

 

 

Wat is de negenproef?

  1. Advies
  2. Echtheidsgarantie
  3. Tevredenheidsgarantie
  4. Breukgarantie
  5. Diefstalgarantie
  6. Varilux® Travel Assistance
  7. Gratis onderhoud
  8. Controle-onderzoek
  9. Onmiddellijke herstelling

 

 

Hoe herkent u een Varilux Center?

Het Varilux Center label is te beschouwen als een onvervalsbare handtekening die is aangebracht in de winkel. Het is een keurmerk van vakmanschap en bewijs van de opticien als deskundig adviseur. Het label wordt alleen verstrekt aan Varilux Centers en wordt jaarlijks vernieuwd.