Uw Varilux Center

Uw Varilux Center

Kies jij voor de aankoop van kwaliteitsvolle Varilux® brillglazen? Optiek Matuszczak draagt het erkende Varilux Center label. Het is een keurmerk van vakkundigheid en expertise. Alle Essilor brillenglazen dragen het CE-label, waarmee ze volledig voldoen aan de Europese CE normen. Je kan bij ons rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van jouw behoeften en bovendien geniet je van een breed servicepakket. Ook na verkoop blijf jij genieten van een uitgebreide service dankzij de Negenproef.

Advies op maat

We volgen op regelmatige basis gespecialiseerde bijscholingen met als onderwerp de laatste innovaties en technologieën van Varilux. Zo blijven we de aangewezen persoon om jou met een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling te adviseren.

Echtheidsgarantie

Bij aankoop van jouw Varilux glazen ontvang je ook het Varilux Echtheidscertificaat. Bovendien zijn je progressieve Varilux brillenglazen zeer discreet met de laser gegraveerd, de garantie voor kwaliteit en echtheid.

Tevredenheidswaarborg

Na een testperiode van 60 dagen niet tevreden van je Varilux® brillenglazen? Kosteloos vervangen we de glazen door andere brillenglazen van Essilor.

Breukgarantie

Jouw Varilux-glazen zijn eenmalig gedekt door een Diefstalgarantie die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie, en geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

Diefstalgarantie

Jouw Varilux brillenglazen zijn eenmalig gedekt door een Breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum (zelfde voorwaarden als bij diefstalgarantie). De garantie is niet van toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en/of het oppervlak van de glazen en zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen. Om deze garantie te kunnen genieten is een halfjaarlijks onderhoud van je bril vereist.

Varilux Travel Assistance

Op vakantie in een EU-land en je bril is kapot of je bril is verloren? Geen zorgen!Als Varilux Center zorgen wij voor een pechverhelpingskit (nabij- en verzicht) binnen de kortst mogelijke termijn. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf aankoopdatum. Je vindt het telefoonnummer van Varilux Europe Travel Assistance op uw lidkaart.

Gratis onderhoud

Op vertoon van je lidkaart kan je jouw glazen gratis laten onderhouden bij ons (bijstellen, aanschroeven, reiniging door ionisatie en vervanging van de neuspads).

Controle onderzoek

Je kan steeds vrijblijvend terecht voor een controle onderzoek indien je Varilux® brillenglazen nog aan je noden voldoen. Hiervoor kan je beroep doen op een gratis oogmeting, bij onregelmatigheden word je steeds naar de oogarts doorverwezen.

Onmiddellijke herstelling

Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) zal het netwerk van Varilux Centers alles in het werk stellen om jou zo snel mogelijk te helpen.

Met voortdurende bijscholingen en de nieuwste technologieën zijn wij bij Optiek Matuszczak steeds up to date. Zo kunnen we jou met de beste service, van het meest optimale zicht voorzien.